Ibland har man tur

Har varit i stallet idag. Var hyfsat väder när jag gav mig iväg, lite småmulet men uppehåll och tillräckligt varmt för att inte dö. (hehe). Så, utgångsläget: Hyfsat väder, halvgalen häst. Hon mer studsade fram, en bra bit bortåt vägen. Men hon taggade ner efter en stund och sen gick det bra. Sen att hon hittade "spöken" längs hela ridturen, det får man väl bjuda på. Den skällande hunden var tydligen livsfarlig, den konstiga gubben (bilar är hårda, barn är mjuka, hästar är goda-gubben) hade fått sällskap av en liten gumma, barn som lekte på en studsmatta, en fågel i en buske - you name it.

Men det var en härlig ridtur. Även om det låter som att jag klagar. Det var inte så illa, det är roligt med glada hästar. Hellre det än att hon går och sover hela turen. Var ute i ungefär 1,5 timme, hann med två sköna galopper under vägen och hon skötte sig prickfritt. Finhästen.

Och jo, ibland har man tur. Det kom lite småstänk av regn under ridturen, men precis när jag kom in på gårdsplanen "hemma" så kom det riktiga regnet. Inte mycket regn, men tillräckligt för att man hade blivit rätt blöt. Flyt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0