Idag kom finvädret!

Idag skiner solen! Och inte så lite heller. Har varit ute sedan jag klev upp mer eller mindre, men nu tog jag en liten mat-paus för att ladda inför natten. Ja ni hör ju, Småland gör mig gott, igår åt jag frukost och idag äter jag ... öhh... vi kan väl kalla det lunch. Det var nån slags föda iaf, så vi nöjer oss med det.

Har varit ute en sväng med kameran nu på dagen med, men jag har extremt svårt att få till några vettiga bilder. Tycker jag ändrar inställningar till förbannelse men jag får det ändå inte som jag vill. Men men, det får duga. Huvudsaken är att man får lite "minnesbilder". Det är så vackert här nere... Jag har dock bestämt mig för att inte jobba läger i sommar. Jag ska fokusera på mig själv, och på att må helt bra innan jag utsätter mig för min egen extrema stress igen. Jag menar, vem vet, när jag mår helt bra kanske min egen extrema stress upphör med. De kanske hör ihop, måendet och stressen/pressen från mig själv. Herregud, Småland gör mig klok dessutom, det är lite skrämmande... ;)

Apropå stress så börjar jag känna mig lite stressad. Fatta galenskapen, jag ska vara på Schenker klockan 18, och klockan är 15 nu... Resan tar enligt JLT.se cirkus 40 minuter, men jag måste ju ta in i beräkningen att jag ska gå ner till bussen och dessutom kalkylera in risken att faktiskt missa bussen. I så fall så tar det ju minst 30 minuter till lixom. Så jag funderar på att börja gå snart. Det är ju som sagt fint väder, så det gör ju inget om man får sitta ute i solen och må gott medans man väntar.

Nej men faktiskt, jag ska nog göra ett ryck och gå nu. Better safe than sorry. Måste ju dessutom kissa först.

Hejdå Jönköping, jag kommer snart tillbaka igen! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0