Imorn är domedagen

Nja, men det känns lite så. Jag hade tänkt åka på "obokad efterkontroll" som det så fint heter. Det kan man droppa in på mellan 13-15:30 i Timrå, så det kändes lämpligt. Fast å andra sidan har de samma "funktion" i stan med, fast mellan 7-15 (lunch mellan 11-13 dock) så det kanske är bättre med tanke på att jag tvättar bilen i nacksta?

Ja, nu hoppade jag över ett steg, jag ska alltså tvätta motorn innan det är dags för ombesiktning. Alltså, är det helt sjukt att jag är nervös för själva motortvätten? Jag har aldrig tvättat motorn förut, jag kommer säkert att förstöra nånting... Råka spruta vatten på nåt elektriskt så att jag måste byta motor igen, eller nåt annat lika finurligt. Åh, jag vill inte.. Kan inte någon göra det åt mig? Pleeeease?

Nej, trodde väl inte det. Typiskt.

Förresten så är jag även sjukt sugen på att åka ner till Ullared. Kan man få lite fickpengar kanske? Nån som vill följa med mig till Ullared? Just say yes!

Nu blir det film. Jag har massor att välja på.
Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Emma

JAG vill åka till Ullared!!!

2011-05-17 @ 15:16:24
URL: http://emmasform.blogspot.com
Postat av: Sebbe, din förra kollega

Hej Erika, tänkte att du kanske läser här om jag skriver. Hörde talas om att det sket sig på Comhem. Det förvånar mig inte det minsta tyvärr. Hoppas att du hittar något snart som är mycket bättre, det förtjänar du! (att hitta något bättre är ingen konst). Hoppas på ett hästjobb :)



Ha det bra!

2011-05-17 @ 18:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0