Men mupp-blogg..

Stör mig så rejält mkt när jag gjort ett inlägg och bloggen vägrar att bli uppdaterad. Skrev klart, och publicerade, det förra inlägget strax efter 01. Nu är klockan strax över 03, och det har fortfarande inte kommit ut på bloggen. Inte för att det egentligen är nån panik med det, det är absolut ingen brådska.. Men oftast brukar det bara nå någon minut på sin höjd.

Yeah yeah, de kanske uppdateras samtidigt då, det förra och det här. Eller så kommer båda imorn nån gång (jag har fortfarande söndag, m'kay?)

Annars så ... ja, jag tänker för mycket. Jag slår knut på mig själv. Jag vet vad som är rätt svar, jag vet vad som är rätt sak att säga, och jag vet vad andra säger till mig, vad som är rätt, vad jag feltolkar, och vad de egentligen menar. Jag är inte korkad, även om jag lite för ofta väljer att höra det jag "vill" höra istället för vad folk egentligen menar. Men det är lite lustigt, man är bra som man är, men i slutändan måste man ändå förändra sig för att det ska vara riktigt bra. Visserligen förändringar till det bättre, framförallt för mig själv, men ändå. Aja, det är väl bara att starta förändringen så snart som möjligt, "There's no time like the present", eller?

Ska vi se hur många dagar det tar innan jag börjar gnälla om saker och ting igen? Om hur trött jag är, yrsel, ont i magen, illamående eller nåt annat lika exotiskt? Jag vet att jag gnäller mycket, och jag vet att jag är dålig på att göra något åt orsakerna till det hela. Men jag jobbar på saken. Och jag ser fram emot torsdag, då jag ska jobba på saken med min kära vän vid min sida... Men jag måste erkänna att jag är lite nervös för timmarna innan... Aja, det går säkert bra.

Så, nån som vill slå vad?
Jag tippar på att jag har börjat gnälla igen inom 24 timmar. Och det är om jag faktiskt anstränger mig. Annars hade det nog kommit inom en timme... Om jag hade haft ngn att gnälla till, vill säga... ;)

Godnatt då, kära vänner.
Visst är livet fantastiskt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0