Veckan som gått, typ

Det går i vågor det där med blogglust. Det konstiga är att ju mer jag har i huvudet, desto mindre ord blir det i bloggen. Den här helgen har det varit mkt i huvudet, av diverse olika slag. Men nu är jag kanske tillbaka igen. Tillfälligt, om inte annat.


Lämnar man sin plats så är det fair game. Chefen a.k.a Fegis är snabbt uppe på stolen när man klivit upp. Sötmupp ♥



Gjorde en blixtvisit på Kungsnäs för att titta när Joanna red, självklart hade hon bästa möjliga färg på häst kvällen till ära. Brun häst for life!



Åkte på COOP i Birsta för att inhandla färddryck inför Umeå-resan. Men är det bara jag som tycker att drickan till höger har fått en väldigt underlig färg? Och nej, det är inte en synvilla eller ngn effekt genom kameran, den såg verkligen så där vit ut. Skitskumt...



Umeå! Mariehemsvägen! Min första lägenhet där jag inte bodde med familjen. Här bodde jag med min nya "familj", Ida och Joanna. Året för inflyttning var 2004, ungefär en vecka innan jag fyllde 20. Kors in the tak. En fyra hade vi, kommer inte ihåg riktigt hur många kvm men vi hade för tusan en hyra på typ 8000. (Området var precis nästan nybyggt, tror det byggdes 2003). Vansinnigt. Även vansinnsigt att balkongen är större än två av sovrummen (vi lottade och jag, den enda singeln, fick det största sovrummet. Höhö, victory). Vi är dock tveksamma på om det var andra eller tredje våningen som vi bodde på, men jag TROR att det var där pilen pekar. Det fönstret var även mitt sovrumsfönster. Lite fräsigt va?




På plats på bilfirman, och då undrar jag vad som är skillnaden mellan en köpt bil och en såld bil? Just sayin'...
Dessutom var det lite passande att bilen som vi hämtade åt Kerstin hade 060 som regnummer, passande när man bor i Sundsvall lixom... Och den andra bilen? URK? Vackert! :D



Imorse låg jag och läste en bok. Man kan säga att jag fick läshjälp. Söta, gosiga lilla kisse...




Kvällens planer blev ju inte riktigt vad jag hade planerat... Hade ordnat och pysslat och laddat med lite surprices.... Men tyvärr så blev man bortprioriterad. Jag förstår varför, så det är inte så. Det kändes väldigt tråkigt bara, jag hade sett fram väldigt mkt emot kvällen... Så jag skaffade mig marshmallows och grillade två sånna över värmeljus istället. Alla sätt är bra?

Wellwell.

Kvällen vart ju inte helt fel ändå i slutändan. Syster ringde, och det slutade med att vi pratade om allt mellan pojkar och barn, ljusparty, tv-program, filmer, digital-tv och bredband, boende, el, mammor, pappor, vänner, otrohet, ansvar och möbeltransporter. Och säkert en hel del annat med. Imorn ska vi sammanstråla och gå på ljusparty tillsammans med kära mor iaf. Och vi har gett varandra absolut köpförbud. Och vi kommer säkerligen bli sura på varandra för detta, men nu ska vi vara hårda.

Imornkväll ska jag även åka och lämna bilen hos da mekaniker. Nu ska den få sina besiktningsanmärkningar åtgärdade, och förhoppningsvis går den igenom besiktningen efter det. One can only hope....

Nu har jag slut på ord för den här gången.
Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0