Alter Bridge i Göteborg

Han som inte vill nämnas i bloggen skrev på msn igår och berättade att ett av våra gemensamma favoritband, Alter Bridge, spelade i Göteborg "typ nu". Jag kollade upp det och det visade sig att de spelade där i tisdags, så det var ju redan försent. Lite surt faktiskt, det är ett sånt där band som jag mer än gärna skulle vilja se live, speciellt eftersom de faktiskt inte "är tillsammans" längre. Creed återförenades väl och nån av dem började väl spela med Slash om jag inte minns fel.

Hur som helst. Hade jag vetat i god tid att de skulle komma till Sverige så hade jag fan gjort en ansträgning för att åka ner och se dem. Han som inte vill nämnas i bloggen sa att "Ja, vi skulle ju stå längst fram och digga vi!" och jag gjorde väl nån liten bitsk kommentar om att vi skulle gå tillsammans om de nån gång kommer tillbaka.
"Ja det borde vi", svarade han
"Nej inte borde, SKA", sa jag.
Sen vart jag bitsk igen.
"Eller du kanske inte vågar. Frugan kan ju bli arg."
"Ja det skulle hon bli om hon visste att jag gick med dig".

Gaaah, jag kan inte hålla käft. Sånt där stör mig. Att man inte får umgås med sina ex. Dumheter. Men men. Jag sa inget mer än så där iaf, så jag tycker jag ska ha pluspoäng för det. Jag får alltid en sån extrem lust att älta det där så fort han börjar skriva, men det leder ju inte till nåt positivt att älta det, så då är det ju rätt meningslöst. Han vet vad jag tycker, jag vet att han inte kommer "gör uppror mot frugan" (förutom *ohörbart mummel som ingen annan än jag förstår*) och jag tänker inte jaga efter honom heller. Men det förändrar ju inte det faktum att jag tycker det är skittrist att vi inte FÅR umgås.

Oooooooch som vanligt så kommer jag helt ifrån ämnet. Alter Bridge. Förjävla bra band alltså. Hade gärna sett dem live men nu blev det inte så.

Hepp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0