And I'm on my way to believing...

Jag har ägnat den här kvällen åt att masslyssna på Glee-musik (seriöst, KOLLA på klippet i förra inlägget, så sjukt bra), kollat på amerikansk football, läst en hel del blogginlägg, chattat (och fått alldeles för mkt information... hrm... skaffa ett filter! Man behöver inte berätta allt.... Ska jag säga?) och mailat... :) Som helhet en klart godkänd kväll.

Dagen har också varit godkänd, kanske ska nämnas. Åkte till Emma för att gratta henne vid 15-tiden och när jag kom dit så var det PACKAT med folk där. Jag visste väl på ett ungefär vilka de flesta var iaf. Det roligaste var väl att Robin och Madde ville att jag o Emma ska spela/sjunga på deras son Nilas dop när det blir dags för det. Yaaay!

Evelin gjorde sin första ridtur (nooo, not really) och så bekantade hon sig lite mer med kusin Charlie


Sen blev det lite umgäng med The Godfather "Lövet" med. Han och jag är alltså Evelins faddrar, eller gudföräldrar, eller vad man nu vill kalla det. Verkar vara ett tema att vara randigt klädd när man ska umgås med Evelin - Andreas hade en randig tröja igår han med. Haha.

Nu ska jag göra kudden sällskap. Eller, jag ska faktiskt byta tillbaka till mina gamla kuddar inatt. Se vad kroppen säger om det. Den kan ju inte säga så mkt mer om det än vad den sagt om handleden ikväll iaf, det har varit storstrejk....

Nåja, det som inte dödar, härdar! Typ.

Sova var det. Just.
Godnatt.

Eller förresten. Jag måste ju bara flika in att det var lite småkul att kolla på amerikans fotboll. Football? Vad säger man? Aja. Det är inte nåt man ser speciellt ofta på vanliga hederliga "svensson-kanaler" (typ TV10 som nu). Nu börjar visst ännu en match. Då kan den ju få stå på medans man gör kvällsbestyren och så. Ja, nej men jag skulle ju säga att det är kul att se nåt annat än typ fotboll och golf, som verkar vara det som man mest får se på tv. Och snooker. Om man kollar på Eurosport vill säga. Vem vill kolla på det egentligen? Meningslöst. Ungefär som att kolla på schack. Guuud så träligt.

Ska det vara sport på tv så ska det vara 1) ridsport, 2) hockey, 3) friidrott, 4) "vinterstudion" alltså typ skidor, skidskytte, alpint osv. Men som sagt, det här funkar ju fint det med, eftersom det är nånting annorlunda. Fast jag fattar ju inte mkt. Men man kanske kan lära sig... Haha :)

Men det var ju sova jag skulle göra. Jag är ju världens mest lättdistraherade människa. Speciellt när jag bloggar, börjar jag på ett spår så är det sjukt lätt att det spåret leder någon annanstans, och vips så är man inne på nåt man inte ens tänkt skriva om. Jaa, men ungefär som att någon från RFSU inatt har kommenterat ett av mina Vecka 6-inlägg, det var ju lite lagom underligt och oväntat, men det är väl så med sociala media, företagen har ute sin tentakler överallt. Telia kommenterade ju också här nån gång när jag hade "hissat" deras reklam för On Demand. Och så fick jag ju skäll av CH och SC (förståeligt) när jag hade resonerat lite väl offentligt om hur okej det var att säga upp mig. Jag står dock fortfarande fast vid att jag tycker att både de företagen var riktigt rövskallar som sa upp mig av en helt idiotisk anledning... Fega jävlar.

Jag är ju helt jävla hopplös.

SOVA. GÅ OCH LÄGG DIG NÄSBERT. (Det där var med flit.)
Godnatt.
Tredje gången gillt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0