Det blir jag, dum&dummare, och Lillebror

Idag har jag haft besök. Spännande besök för alla i hushållet. Jag skrev ju häromdagen att jag funderade på att ta mig an en vovve. Och idag var alltså nämnda vovve och nuvarande matte här och hälsade på. Vi kollade lite hur det funkade med katterna och det funkade faktiskt riktigt bra måste jag säga. Kapten låg på köksbordet nästan hela tiden som hunden var här (han heter förresten Tuff-Tuff, men lystrar även till Lillebror), men Chefen var konstigt nog väldigt mkt mer nyfiken. Han höll sig borta i början, det gör han ju alltid även om det inte är hundar här, men sedan kom han smygandes in i vardagsrummet där vi satt.

Som tur är så är ju Lillebror van vid katter, så han brydde sig inte nämnvärt mkt om när Chefen kom smygande, vilket i sin tur gjorde att mitt lilla mongo kunde smyga omkring relativt osört och bara undersöka. Det var ju mycket bra. Kapten kom in en sväng på slutet han med, men han var ändå rätt avvaktande. Men ingen av dem fräste eller visade någon direkt motvilja till att ha hunden här så länge de höll sig på varsinn kant. Mye bra!

Så nu är det bestämt. Jag ska ta mig an vovve på prov, och så får vi väl helt enkelt se hur det går. Förhoppningsvis går det bra. Den som lever får se, helt enkelt.

Ja just. Om nån undrar vad han är för ras så har jag för mig att det är typ gråhund och tax. Hahahah underligaste korsningen någonsin, men han är charmig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0