Grattis Övik, eller...?

CH öppnar kundcenter i Övik. Jag vet inte riktigt om jag ska grattulera eller beklaga. Men det är förstås alltid bra med så pass många arbetstillfällen i en "liten" stad, så visst är det väl bra. Synd att det är en sån jäkla omsättning av folk där bara, man hinner inte riktigt få nån speciellt bra sammanhållning i teamen... Åtminstone inte i support-teamen, det är helt annat med de "administrativa" teamen (Åhhh vad jag ville jobba på BO....) där det är lite mer stabilt.

Jag älskade att jobba på CH när jag började där. Jag tyckte att jag hade bästa jobbet i världen. Det var lite annat när jag slutade. Eller ja, det var väldigt annorlunda. Enormt mkt högre krav och just omsättningen av folk bidrog ju med. Vi var tre personer kvar av mitt originalteam på typ 15 personer när jag slutade. Tappert. Resten av teamet var sammanslagningar från andra team och nyanställda och det ena med det tredje.

Aja. Grattis då Övik.

Nu ska jag åka o träffa mamma en snabbis, sen handla, sen hem o städa lite mer, och sen en välförtjänt dusch... Längtar redan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0