Hemma igen

Då var man hemma på fast mark igen då. Eller ja, marken är väl så gott som alltid fast, men jag har ju suttit i ett rullande fordon det senaste halvdygnet, ungefär. En av Milleschaufförerna som vi brukar samspråka med frågade, när vi satt och åt i Tärnsjö, hur det kom sig att jag orkar åka med tur och retur. Det är inte så svårt egentligen, jag har inte vettigare för mig hemma, jag är likväl vaken, och dessutom har jag ju riktigt bra sällskap.

Inatt gick bättre än förra turen iaf, han var inte alls lika trött inatt så det var skönt. Däremot pikade jag honom för hans flitiga sms-ande med nå kvinnfolk. Jag brukar inte klaga när folk sms-ar när de kör, men det blir lite tröttsamt när det blir så mkt. Då känns det som att man själv lika gärna hade kunnat stanna hemma. Men men, you have to take the good with the bad, och jag gillar ju att åka omkring med den gamle galten, så då får man gilla läget :)

Nu ska jag ta o hoppa i säng iaf. Jag är inte trött, men jag misstänker starkt att jag ändå kommer somna rätt hårt när jag lägger huvudet på kudden.

Godnatt (godmorgon)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0