Houston, we have poop!

Sjukt slö dag idag. Fattar fortfarande inte varför jag är så trött. Promenader har det blivit ändå förstås, och nu har hund bajsat :) Men dock knappt ätit nånting. Ni som är hundmänniskor, vad är bästa taktiken: att låta maten stå framme hela tiden (eftersom han då alltså äter dåligt) eller ställa fram den vid en speciell tid?

Annars funkar det faktiskt bra! Kapten har börjat röra sig i lägenheten ungefär som han brukar, istället för att bara ligga som klistrad längst uppe på klösmöbeln. Det känns jätteskönt att de verkar tycka att det är okej att ha Lillebror här. De är fortfarande lite försiktiga förstås, men det har ju bara gått ett dygn. Så de har anpassat sig bra ändå, alla tre :)

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Ge honom mat på typ fasta tider. Han kommer att börja äta till slut. Ibland äter de inte för att de inte är helt trygga i miljön, känns det som. När jag var hundvakt i en vecka åt hunden knappt alls de första dagarna.

2011-11-30 @ 19:29:09
Postat av: Fanny

Jag frågade en vän samma sak och fick ett jäkligt bra svar: "Ingen hund har någonsin svultit ihjäl om det finns tillgång till mat". :) Det ordnar sig nog. Hoppas det går bra och känns bra.

2011-11-30 @ 21:28:02
URL: http://faiy.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Jag tycker också att man ska ställa fram maten på fasta tider. Typ 15 minuter på morgonen, 15 minuter på kvällen. Till slut kommer hunden äta.

2011-12-01 @ 00:38:45
URL: http://my.opera.com/labradornova/blog/
Postat av: Maggan

En liten fundering; det är inte så att hunden brukar få ett kommando att det är ok att gå och äta, typ "Varsegod"?Sedan det här med ha maten framme eller inte....

Ja det finns lika många tyckanden som det finns hundägare. Personligen låter jag maten stå framme hela tiden. Är Humla hungrig äter hon och ibland blir den lämnad i ngn dag.Men du kommer att känna vad som passar dig och vovven bäst.2011-12-01 @ 01:19:35
URL: http://misspepper.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0