Jag överlevde!

Haft en kanonkväll ikväll :) Och jag överlevde sushin! Jag är glad att jag provat. Jag trodde dock att det handlade om att hata eller älska det, men efter att ha provat så sällar jag mig till "mittemellan"-skaran.

Jag menar, laxen var SJUUUUKT god. Skulle kunna äta ihjäl mig på bara det. Räkorna och den där röda grejen, (jag minns inte, var det tonfisk?) var också klart ätbara. De där runda grejerna med avokado, gurka, lax och crabsticks i var väl okej med tanke på att jag varken gillar gurka eller avokado. Annars helt okej. Den där grejen som mest är grön vet jag inte ens vad det är, det såg skumt ut så det vågade jag inte prova, haha. Och sen var det tofu, smakade lite underligt men det gick ner det med. Sen vågade jag inte prova wasabi heller, jag är ju lite väl försiktig när det gäller starka ting. Men hur som helst. Erika ♥ lax = sant! :D hahaha.

Film blev det med. True Grit. Klart godkänd film. Och sällskapet kan man ju absolut inte klaga på... ;)

För övrigt är jag rätt trött "redan". Funderar starkt på att gå och lägga mig. Ska ju faktiskt väcka denna där redan klockan 8 imorn (han får tre timmars sömn... haha stackars sate... fast självvalt!) och det är inte alltid helt simpelt. Det är dock ingen större mening för mig att somna om efter det, eftersom jag ska vara på affektiva redan kl 10 imorn istället för 13 som det brukar vara. De skulle ha "studiedag" på eftermiddagen så därför blev det framflyttat. Ska bli intressant att få diskutera tisdagens färdighetsgrupp med någon som kan relatera till det. Jag ser faktiskt till och med fram emot det. Knepig känsla. Brukar inte vara speciellt motvillig heller, MEN, jag brukar inte se fram emot det. Och på kvällen blir det ju hockey och på lördag STOCKHOLM. Det är inte klokt vad jag längtar.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0