Klart vi ska behålla Alexandramannen i Sverige!

Jag hoppas ni förstog att det där var 300% sarkastiskt. Jag läser om Alexandramannen på aftonbladet.se . Total jävla idioti. För det första är det helt sjukt att han ska släppas ut i förtid. 2007 dömdes han till 10 års fängelse och livstids utvisning, hur går det ihop med att han släpps redan? Och sen då det där andra, ni vet, "livstids utvisning"? Det borde väl innebära ungefär: FÖRSVINN FRÅN VÅRT LAND INNAN VI KLIPPER AV PICKEN DIN MED NAGELSAX! Men tydligen inte. Tydligen går det, som invandrare, att gömma dokument om vilket land man kommer ifrån, och på så sätt slippa utvisning. VA?!

Jag hittade länken genom en vän på Facebook, och en av kommentarerna till hans inlägg var ett konstaterande att det är rätt skevt att man behåller brottslingar på grund av detta, men barn och gamla verkar kunna skickas iväg utan större problem. Okej, jag har ingen statistik på det hela, men ibland funderar man ju på om det inte är sant. Jag är inte rasist. Men jag tycker så här: Kommer det utlänningar till sverige, oavsett om de är från irak, kanada, spanien eller zimbabwe, så ska de kastas ut med röven före om de begår brott. Jag tycker verkligen det. Är man så jävla korkad att man håller på med dumheter i ett land där man fått en ny chans, då får man man stå sitt kast med.

Han är dömd för övergrepp på FEMTIOÅTTA tjejer. Förstår ni hur många det är? Och såvitt jag förstått det så var de flesta inte ens myndiga. Vissa under femton år! Det är så jävla vidrigt.

Åhh, jag blir så jävla arg av sånt här. And by the way. P3 Dokumentär har gjort en asbra dokumentär om Alexandramannen. Lyssna på den HÄR (okej, länken skickar dig till det avsnittet, sen får du själv ladda ner det, helt lagligt, och lyssna på det), jag lovar att det är värt det.


Kommentarer
Postat av: Eva J

Ja jag håller nog med dig Erika! Tänka sig att jag och några medarbetare vid MIUN gick en PHOTO SHOP kurs för honom på Medborgarskolan tror jag att det var. Han var bra som lärare av Photo Shop men vi tyckte nog att han var underlig. Sa att han var från Dubai och ljög så man höll på att trilla baklänges. Vilket stolpskott! Naturligtvis ska han ut härifrån!!!

2011-11-25 @ 18:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0