Lite tjurig kanske

Okej, jag var kanske lite väl grinig förut. Men jag var frustrerad. Och stressad. Helt i onödan som det senare visade sig, men det kunde jag ju inte veta när jag stog och svor över att bilens lås inte betedde sig som jag ville. Men det var bara så störande. När man har planer och ska iväg, har bestämt tid, och sedan inte komma in i bilen?! Skitbil alltså. Dessutom var det förstås extra störande att det stog fyra ungdomar precis nästan bredvid och bara stirrande. Buuuu! Men jag kom in i bilen till slut. på vägen in till stan började jag dock fundera över hur jag skulle ta mig UT ur bilen, eftersom den fortfarande var låst (den låser liksom och låser upp om vartannat så sliter man upp dörren i rätt ögonblick så kommer man alltså in, annars låser den sig igen). Men när jag kom in till stan så låste den faktiskt upp sig, så jag slapp det där att klättra ut genom fönstret. Det hade ju varit en gnutta genant alltså...! Men Fanny, som svar på din kommentar till förra inlägget, så ja, en dålig dag kan man säga utan att ljuga. Tur det blev bättre sen iaf.

Bion var bra iaf. Vi såg Jägarna 2. Klart godkänd var den, fast jag ska erkänna att jag var liiiite okoncentrerad emellanåt, satt och frös som ett aber. Okej, jag HADE kunnat dra på jackan över mig och tagit på mig vantar, men det kändes lite väl... Sen fanns det ju annat som fick en lite distraherad med, typ mannen bakom som satt och sov (det hördes på andningen och snarkningarna) och sparkarna jag fick i ryggen när han blev väckt emellanåt. Måste ha känts värt för honom att gå på bio alltså... ;P Aja, hur som helst, trevligt biobesök med trevligt sällskap!

Imorn kommer nog bli en lite lagom jobbig dag. Faktiskt. Imorn ska jag nämligen börja i en "färdighetsgrupp" på affektiva. Jag vet ärligt talat inte riktigt vad det innebär, mer än att det är ett slags gruppsamtal. Det känns sjuuuuukt nervös, jag har ingen som helst lust att prata om mina hjärnspöken inför en massa andra människor som jag inte känner. Usch. MEN, jag ska självklart gå dit, skam den som ger sig, ungefär.

Aja. Trött tjej nu, faktiskt. Ska nog gå och lägga mig strax, är halvvägs genom första Pirates of the caribbean-filmen (för typ femtonde gången?) så den kan man ju glo på i sömndimman. Sen ska jag inte drömma om farliga mördande norrlandsjägare... ;)

Godnatt... :)

Kommentarer
Postat av: Fanny

Oh, så ärofyllt att bli omnämnd. ;)

2011-11-22 @ 18:46:42
URL: http://faiy.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0