Men vilken skum natt... och morgon.

Första gången jag vaknade imorse, kring femsnåret, så var det för att en av mina underbara katter letat rätt på "omslagspappret" till en kattgodis de fick häromdagen. Den skulle minsann vändas utochin för att kunna få åt sig eventuella smulor. Misstänker jag. Jag gömde den där de inte kan komma åt den.

Jag somnade om. Och jag drömde konstiga ting. Jag drömde dels att jag ringde till en person jag inte ringt till förut, och h*n hade ett svarsmeddelande på sitt mobilsvar som var en konstig halvrasistisk "fräckis" om nån afrikansk kung, ipren och en stuga i småland. Om man tyckte den var rolig så fick man tala in på mobilsvaret, annars inte. Jag förstog den inte ens, så jag sa aldrig nåt. Nästa steg i drömmen var att jag cyklade från nacksta in mot stan. Helt plötsligt, vid ett övergångsställe, så går det två äldre herrar med rullatorer - spritt språngande nakna. När jag tittar mig omkring så är deti, i båda hyreshusen på båda sidorna av vägen, fullt med nakna människor på balkongerna. I alla åldrar. Vissa med studentmössor och champangeglas, andra med kräfthattar och en tredje balkong med typ ballonger och serpentiner - men alla var nakna. De tjoade och tjimmade. Jag stannade och tog kort. Sen gick de in i sina lägenheter, och jag fortsatte cykla.

När jag vaknade nästa gång var jag helt övertygad om att det var måndag. Sjukt taggad! Yes, bio ikväll! Öhhh, eller.... nej. Det är söndag. Somnade om.

Sen ringde pappa. Han ville diskutera diskmaskinens fungerande eller icke-fungerande (den funkar - peppar peppar!) och prata lite wordfeud. Hahah. Pappa ♥ Jag var nog inte så närvarande riktigt för jag kommer inte ihåg vad som sades, och så fort vi hade pratat klart så somnade jag om igen.

Sen vaknade jag ännu en gång av en massa aktiviteter i mobilen, så det var väl lika bra att kliva upp då. Helt okej med det faktum att det är söndag, för om ett tag ska jag åka och fira världens bästa lillasyster. Awesome.

Kommentarer
Postat av: Jessica

HAHA, då är mig då en knasig prick :) "Jag stannade och tog kort på dom..." HAHA

2011-11-20 @ 17:27:46
URL: http://randighest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0