Nu är det klart

Klart och bestämt. Hur det kommer bli med betalning är ännu inte klart. Men jag kommer bli sjukskriven på heltid igen. Det funkade inte på Usland, tyvärr. Jag önskar att det hade gjort det, men nu blev det inte så. Jag har pratat med psykologen, sjukskrivningskoordinatorn och rektorn, och alla är inne på samma linje. På måndag ska jag prata med min handläggare på FK (som har semester den här veckan) och meddela beslutet. Då kommer vi även diskutera hur det kommer bli med tiden som redan gått, om den ska reggas som arbetsträning/-prövning eller om jag ska ha varit "arbetande" under den här tiden. Den som lever får se.

Det känns skönt på sätt och vis, för nu kommer jag kunna slappna av i helgen utan att behöva oroa mig för veckan som kommer. För tro mig, det hade jag gjort. Samtidigt så vore jag ju inte mig själv om jag inte kände att det här trots allt är ett misslyckande av stora mått. Jag ville så gärna att det skulle funka.

Men men. Det var kul så länge det varade. Nu bryter vi ihop och sen kommer vi igen, igen.


Kommentarer
Postat av: Joanna

Det är bara att ta nya tag :) kram

2011-11-04 @ 16:09:57
Postat av: Chris

Tråkigt att höra men gissar jag rätt så lär du göra en comeback av stora mått senare :-) Det kommer nya möjligheter och det är bara att ta vara på dem .

2011-11-04 @ 19:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0