Nu har jag anledning att vara trött

Jodå, träning blev det. Fast nu kan jag seriöst knappt lyfta armarna. I shit you not! Bara att flytta händerna för att kunna skriva på tangentbordet är en ansträning. Jag har ju nämligen inte korrekt fingersättning när jag skriver (den som de försökte lära oss när man gick på högstadiet och sen en sväng på Komvux), fast ändå inte långt ifrån, men likväl måste jag ibland flytta händerna för att nå vissa bokstäver. Typ för att kunna nå "Y" som jag då rimligtvis lättast hade kunnat nå med vänsterhanden, men inte då, jag ska promt använda högern.

Men herrejösses, snacka om att komma bort ifrån ämnet. Jag är trött och mina muskler har slutat fungera. Det var det som var ämnet. Nåja.


Nu ska jag hoppa in i duschen (okej, inte hoppa, jag tror att badkaret kan protestera emot det) och sen blir det mat. Senare, om jag orkar, tänkte jag köra lite egopyssel, fixa naglarna o lite sånt tex. Har dock en stark känsla av att jag kommer somna tidigt ikväll. Och det har jag i så fall förtjänat, för en gångs skull.

Imorn blir nog en bra dag... :) Intressant om inte annat!
Hej så länge... :)

----------------------------
Hmm okej. Jag tänkte efter lite och insåg att enligt den korrekta fingersättningen så ska man ju faktiskt ta Y genom att använda högerhandens pekfinger. Y är en besvärlig bokstav, jag tycker inte riktigt om den. Ungefär lika lite som mina muskler tycker om mig just nu. Dusch var det. Eller kanske man skulle slå på stort och bada....!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0