Strax dags för DTB igen

Om en timme är det dags för färdighetsgrupp igen. Jag är sjukt nervös och lite lätt illamående, men det hör väl till så här i början. Jag ska åka lite tidigare än vanligt tänkte jag, eftersom jag tänkte svänga förbi MAXI eller nåt på vägen och skaffa ett litet smidigt kollegieblock. Jag har nämligen ingen stresshjärna. Och med det menar jag, att när jag är stressad eller nervös, så går saker folk säger in genom ett öra och ut genom det andra. På riktigt. Om någon frågar mig efteråt vad vi har pratat om, då har jag ingen som helst aning. Inte för att andra har nåt med det att göra, men som psykologen tex. Han kan ju gott få veta. Han vet dock om mitt "lilla minnesproblem", så då kom vi fram till att jag ska ha något lite anteckningsblock där jag kan skriva ner saker som kan vara bra att komma ihåg. Dessutom kanske paniken blir lite lättare att hantera om jag kan fokusera på att skriva ner fakta istället för att min hjärna ska skena iväg till platser ingen vill veta av.

Sen får jag väl hoppas att katterna sköter sig och håller sig lugna nu när jag är borta ett par timmar, och inte "väcker den björn som sover", som man kan säga. Förstår inte hur han kan jobba så mkt som han gör. Först nattpasset Tärnsö tur och retur, ochs sedan fem timmar plogbil. Galet. Så när han dök upp så klev jag upp, så han fick ta sovrummet. Jag är ganska snäll på en skala.

Och i eftermiddag kommer ju Lillebror med... Sjukt spännande :)

Och en sista sak. Jag har kollat till och från på American History X, både igår och idag (började kolla igår men pausade för ett telefonsamtal som "råkade" bli 2,5 timme trevligt), och den där Edward Norton.... Han är ju inte dåligt snygg han...!

För övrigt en av de allra bästa filmerna någonsin.

Nu åkte jag. Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0