Ligga med P3 och radio rent allmänt

Hej!
Jag svarade på din annons i förrgår, men misstänker att inte svaret gick fram som det skulle. Om det trots allt gjorde det men att du inte haft tid, eller valt att inte svara, så ber jag om ursäkt. Annars försöker jag här igen :)
Jag heter Erika Näsberg, jag är 27 år gammal och jag bor i Sundsbruk. Jag har ridit mer eller mindre aktivt i snart 15 år, på ridskola, jag har haft foder- och medryttarhäst, gått en två-årig utbildning där vi hade ridning och "arbete med häst från marken" på schemat och jag har även arbetat som ridinstruktör. Det senaste halvåret har jag varit medryttare på ett sjuårigt friesersto som dock såldes i slutet av sommaren på grund av ägarens sjukdom.
Jag tycker om både dressyr och hoppning, har dock inte tävlat mer än klubbtävlingar, men har med tidigare foderhäst tränat och träningstävlat upp till LA/MSV dressyr-110 hoppning. Jag är noggrann både vid skötsel och ridning och är väldigt självgående.
Vad som kan vara bra att veta om mig, som jag vet att ägare gärna vill veta, är att jag är "ganska storväxt". Allt är relativt. Jag har dock god balans och stör inte min inverkan på hästarna genom att vara obalanserad. Jag tränar dessutom på gym för att stärka upp mig själv och för att på sikt även minska i vikt. Har inga bra bilder på mig till häst, men jag skickar med någon länk för att du ska få någon slags hum åtminstone!
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/28938/images/2011/imag0214_172047552.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/28938/images/2011/imag0208_154459910.jpg
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/28938/images/2010/dsc02380_91661192.jpg
Hör gärna av dig, helst även om jag inte är av intresse för dig, så jag vet att att mitt svar kommit fram.
Vänliga hälsningar,
Erika Näsberg
Jag tycker om att lyssna på radio. Dock inte reklamradio. Jag kan gilla musiken i reklamradion, både Mix Megapol, Rix FM, Rockklassiker och typ Bandit Rock funkar fint, men jag vill bara spy på all jävla reklam. Så därför föredrar jag Sveriges Radio, och lyssnar nästan uteslutande på det. Fast, nu lyssnar jag ju faktiskt inte på radio speciellt ofta tyvärr. Det beror mest på att jag så gott som bara lyssnar på radio när jag kör bil, och det gör jag ju inte speciellt ofta längre. Jag lyssnade också en hel del på radio när jag jobbade på jobb där det var möjligt, till exempel när man hade stalltjänst, eller när jag jobbade på industrier och hade hörlurar med radio i. Awesome.

Sen tycker jag att en av fördelarna med SR är att de har "riktiga" program. Så som det är på TV. Okej, det är kanske så i reklamradio med, fast där känner jag spontant att det är mer trams och flams, katchiga fraser och "modernt svammel". Tacka vet jag SR.

Jag har några favoritprogram. Sen finns det fler program jag gillar, men ändå några favoriter. Vissa sänds dagligen, andra någon gång i veckan, andra har helt slutat sändas. Mitt absoluta favoritprogram är Christer. Helt oslagbart "vardagsprogram" som går väldigt mkt ut på att lyssnare ringer eller skriver in och berättar om sina erfarenheter gällande "dagens ämne", vad nu det är. Sedan är det lyssnartävlingar och sånt med, men helt enkelt mycket lyssnarinteraktion.

Ett program som i idé är ganska lika (fast jag antar att detta var först) är ju klassikern Karlavagnen. Det är väl kanske ett lite mer "vuxet" program än Christer, dessutom handlar det BARA om att folk ska höra av sig och berätta om ett givet tema. Men det är väldigt ofta riktigt intressant och bra människor som hör av sig. Men sen beror det iofs väldigt mkt på vad det är för ämne med.

Nästa favorit i raden är en ny favorit, nämligen Ligga med P3. Jag har ju ett visst "intresse" av att ligga. Både teoretiskt och fysiskt, haha, men det är ju riktigt intressant att höra massa ämnen debatteras i radio, av en mer eller mindre flummig "panel". Hittills har jag inte lyssnat på nåt program "live", men det kvittar ju eftersom det inte är nåt som kräver att bli lyssnat på direkt, jag lyssnar alltså på pod-sändningar här. Har tills nu avverkat ämnen som sexmissbruk, orgasmer, porr, könsorgan och lite mer. Riktigt kul att lyssna på!

Det sista programmet jag tänker nämna P3 Dokumentär. Sjuuuuuukt bra radiodokumentärer om alla möjliga olika ämnen. Några av mina favoritavsnitt är Vipeholmsexperimenten, Alexandramannen, Tony Deogan och fotbollsvåldet, Branden på M/S Scandinavian Star och Tunnelbygget genom Hallandsåsen. Ja just det, Neurosedynkatastrofen med.  Och Tvånssteriliseringarna. Alla avsnitt finns som podradio/mp3-filer att ladda hem, sen mars 2005! Go get them!

Jaha, det blev ju lite långt det här. Men skitsamma. Sen vill jag bara säga att det finns massa fler bra program, som inte går längre... Buhu. Typ Pang Prego och Mammas nya kille. Så jääääääävla bra!

"Hej jag är en förvirrad tjej som skriver.. HEJ!
Ett ja är ett ja och ett nej är ett nej.
Men ibland är det tvärt om.
Sen så avslutar jag lappen med Ring mig"

Kommentarer
Postat av: Madde

Håller med! Jag vet inte hur många P3 dokumentär jag lyssnat på i sommar, de är så bra och man blir ju allmänbildad som bonus ;)

2011-11-02 @ 08:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0