Varför är jag så trött?

Igår var jag sjukt trött. Precis som jag skrev igårkväll. Jag gick dessutom och la mig efter att jag hade skrivit det inlägget, strax efter 22 med andra ord, och sov i ganska precis tolv timmar. När jag vaknade tog jag en promenad med Lillebror i regnet. Jag tänkte att vi skulle vara ute ganska länge ifall han nu är blyg med att bajsa inför främmande människor, men det hjälpte föga och således still no shit.

När jag kom in igen så gjorde jag väl inte särskillt mkt, kollade på ett halvt avsnitt av House typ, sen höll jag på att dö av trötthet. What gives? Så jag gav efter, gick o la mig, sov drygt en och en halv timme. Jag vet att det inte är så bra att sova mitt på dan, men ibland går det bannemig inte att låta bli. Är piggare nu än vad jag var förut (alltid nåt) men fortfarade sådär dåsig. Kan ju iofs bero på att jag är relativt nyvaken med.

För övrigt är det dåligt med planer för dagen. Jag måste åka iväg och handla iaf, annars får jag svälta. Känns inte så lockande. Andra planer för veckan... Ptja, imorn ska jag vara Evelin-vakt igen medans Emma träffar sin arbetsgivare, så då får hon ju även träffa Lillebror. På fredag ska eventuellt Joanna titta förbi här, och nån gång i helgen ska jag väl även träffa mor och moster ryktas det om.

And by the way... Jag har råkat (?) tjuvstarta med den andra bloggen. Det behöver dock inte nödvändigtvis innebär att det kommer bli bloggbyte efter nyår, men helt omöjligt är det ju som sagt inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0