Dag 10 - 10 saker du inte visste om mig

Det här känns en av de klurigare sakerna att skriva, för man får lite känslan av att alla vet allt redan. Men ni får väl stå ut med att ni redan vet det mesta... :P

· Jag är en stökig människa. Det är ingen hemlighet. Men det finns vissa saker jag full fokus på. En sak är de två översta lådorna i min byrå. Längst upp finns trosorna. Sorterade i tre "sektioner" - "fula" trosor (men kanske ack så bekväma, therefor they get to stay) till vänster, fina vardagstrosor i mitten och så fintrosorna längst till höger. I lådan nedanför finns strumporna, de är också sorterade i tre "sektioner". Längst till vänster så finns ankelstrumporna. På mitten finns de strumpor som är mönstrade hela vägen ner på foten och till höger ligger de som har mönster på skaftet men som är helfärgade på foten. Tvångstankar? Javisst!

· Jag trivs med att bara sitta hemma. Att göra ingenting. Helt själv dessutom. Visst kan det vara tråkigt ibland, men jag kan bli rejält stressad av att man "måste" göra nånting bara för att det är helg tex. Men, det utesluter ju inte att jag tycker det är väldigt trevligt med sällskap ibland heller.

· Jag tycker Britney Spears är bra!

· Smala människor som säger att de ser tjocka eller feta ut, för att få höra "Men du är ju inte alls tjock?!". Jag vill ge dem en stor fet smäll. Jag kan också säga att jag är stor eller tjock ibland, men det är för fan bara att titta på mig så ser man ju att det är sant. Det är inte för att jag vill att nån ska säga att jag inte är det, för det känns så jävla falskt när folk säger det ändå, jag kan säga det för att det är ett faktum.

· Det finns massor med saker som jag skulle vilja vara bra på. Men jag har inte alls motivationen för att träna eller att sätta mig in i procedurerna för att bli bra. Jag vill bara kunna, helt enkelt. Ni vet, naturbegåvning som är bäst första gången hon försöker. Yeah right. Det kan iaf vara allt från fotografering, spela ett instrument, scrapbooking, bloggdesign (eller ja, nån typ av kodning öht).. Öhh... kanske sammanfattningsvis - jag vill vara kreativ?

· Jag har fastnat för "Platespotting". För den som inte vet vad det är så handlar det om att leta registreringsskyltar med sifforna "i ordning" så att säga. Du börjar med 001, sedan 002, sen 003 osv osv osv. Det är ett elände, det tar tid, men det är bannemig beroendeframkallande.

· Jag stör mig på folk som inte kan parkera. På vår gästparkering finns det galet många exempel på folk som är värdelös på just detta. HÅLL ER INOM RUTORNA, people! Ni försöker ju inte ens...


· Det finns inte mkt som är så avtändande som vuxna rejäla karlar som skriver *kjamiz* och liknande. Peddovarning för fan.

· Sova sked i all ära, men det finns fan inte som inger så mkt trygghet som att sova med huvudet mot någons axel/bröstkorg samtidigt som denne håller om en så gott det går...

· Sista nu då. Det får bli en fuling: Vad du inte visste om mig är att det tagit nästan 2,5 timme att knåpa ihop det här inlägget. Dålig "fantasi" eller??

KLART!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0