Hur gick DET DÄR till?!

Ni vet hur det kan vara. Man går hemma, sjukskriven, arbetslös eller whatever, och skickar ibland ut nån ansökan på måfå. Jag skickade ut några i slutet på sommaren när jag inte riktigt visste hur det skulle bli med min sjukskrivning, men som vanligt får man standardsvaren tillbaka:

"Tack för visat intresse, tjänsten du har ansökt till har blivit tillsatt av annan sökande".

Ja, eller nåt i den stilen. Idag ringde det på min telefon. Ett 060-nummer som jag inte kände igen, men skvallerbyttan (applikationen Hitta.se, fina grejer!) berättade att det var en grundskola ute på Alnö som får vara namnlös för närvarande. Jag tänkte att det är väl någon som ringt fel, så därför svarade jag och var beredd att förklara att jag inte har något barn på den skolan.

Tji fick jag, kan man säga. Det var rektorn.
- Du sökte ett jobb som fritidsledare här i slutet av sommaren
- Uhm, ja jo det stämmer ju det
- Jo, och den tjänsten blev ju tillsatt av en annan person
- Ja det fick jag ju mail om.
- Jo, men nu har vi en annan tjänst att erbjuda, 50% som elevassistent
- Okeeeej....?
- Skulle det vara något du är intresserad av istället? Vi behöver någon som kan börja egentligen förra veckan, men kan du komma hit imorgon och träffa oss så vore det jättebra. Och sen börja så snart som möjligt i så fall?

Hur gick DET till?! Snacka om överraskning. Har pratat med sjukskrivningskoordinatorn på affektiva nu och troligtvis kommer vi minska min sjukskrivning till 50% och det nu blir nåt av jobbet, eller, om koordinatorn hittar tag på nån vettig person på FK, göra jobbet till arbetsträning. Jag vet inte riktigt vad som är bäst, men poängen är att jag får nånting att göra på dagarna istället för att bara sitta hemma och rulla tummarna. Hoppas bara att det funkar att jobba så man inte backar 20 steg istället... Gäller att kunna pussla ihop det med behandlingen med... Pust.

Hur ska detta gå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0