Inte som planerat men bra ändå

Okej. Det blev inte riktigt som jag hade planerat idag. Jag tog mina påsar och likt jultomten hade jag saker att dela ut. Åkte förbi hos moster Eva på jobbet, fast hon var inte där. Åkte vidare till lillasyster. Tanken var väl att jag skulle titta in typ fem minuter eller nåt och sedan bege mig till Friskis, men det blev inte riktigt så. Ungefär fyra timmar blev jag kvar där. Haha.

Vi roade oss bland annat med sånt här:


Sen satt jag och lekte Evelin-paparazzi med. Hon är rätt halvsöt den ongen ;)


När jag hade varit hos syrran så åkte jag förbi hos mamma och Leif och lämnade av mammas ljuslykta och moster Lenas ljus där. Sen blev det lite införskaffning av middag och så hem sen då. Hemma blev det lugna gatan. Åt i lugn och ro, pratade lite med finevän på telefon, bråkade med datorn, träffade en gammal kovlandsbekanting, hittade bajs (?) i trapphuset och sedan slutligen så invigde jag min fantastiskt fina ny-införskaffade ljuslykta som jag bara ÄLSKAR.

Men är det nån som uppmärksammat vad som var planerat men som inte genomfördes? Jo, friskis förstås. Jag skyller på att min syster är för rolig och min att systerdotter är för söt. Det är väl en okej anledning för att skippa träningen? Jag kör imorn istället. Yup.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0