En mkt trevlig kväll!

Sådärja! Ljuspartyt är nu avklarat och det var en väldigt trevlig tillställning. Blev en hel del shoppande med, vilket innebär att jag ju fick en bra provision att köpa varor för =) Oh happy day! Om två veckor kommer prylarna, jag har beställt två ljuslyktor och resten ljus. Åhhh nu kommer det lukta gott hela vintern =)

Om ett par timmar får jag besök av finevän som ska få pausa här ett par timmar innan det är dags för jobb igen. Inte helt lätt att jobba natt och sedan gå kurs på dagen. Så jag har fått väckningstjänst. Imorn ska jag även passa på att fixa hans däck och så ska jag nog ta och tvätta bilen hans med. Hahaha jaa, jag vet, jag låter som värsta slaven, men det är skönt att ha nånting att göra, och kan jag då dessutom göra nåt vettigt med min tid så är det ju bara bra. Jag ska passa på att gå till Friskis och leta rätt på deras FaR-ansvarige dessutom eftersom hon inte ville prata i telefon idag..

Blablabla. Nu ska jag läsa alla 98 olästa inläggen på bloglovin som legat och väntat på mig sen i förmiddags. Så nu har jag det jag gör en stund framöver :)

Tack tjejer för en suverän kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0