Hönan eller ägget?

Ni vet den där; "Vad kom först, hönan eller ägget?". Det är lite samma med min bloggning just nu. Jag vet inte om jag latat till mig eftersom jag kör bloggutmaningen eller om jag kör bloggutmaningen för att jag verkligen inte har nåt annat att skriva om just nu.

Men en sak kan jag ju säga. Jag var på ICA Maxi idag en sväng. De har ju en liten sån "kundtjänst"-avdelning precis vid ingången, där man kan hämta ut paket, spela på sport, köpa dricka, godis, små apoteksgrejer och så just kundtjänst och reklamation då. Dit gick jag iaf, för jag skulle köpa frimärken. De hade min näspray där med, så jag passade på att be om en sån med. Så alltså: Tre frimärken med sverigeflagga på och Nasin för vuxna. Jag hade kontanterna framme.

- Har du legetimation?

Alltså, va?
Har jag missat att det blivit åldersgräns på nässpray och frimärken? Alltså ärligt talat, hade det varit tobak eller spel, eller nån slags nikotinnässpray så hade jag absolut förstått (fast ser jag verkligen ut som 18?), men frimärken och nässpray? Kvinnan bakom disken måste ju ha gått i andra tankar och bett om leg på ren vana, men ni kan ju fatta att jag blev rejält brydd.

Bäst att ta leg, hon ser lite suspekt ut den där tjejen...!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie!

Alla apotekervaror är det 18 år på, iaf om man köper dom utanför apoteket :-) Så då måste man visa leg som oftast om man köper det.

2011-09-25 @ 11:37:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0