Nu tänker jag klippa mig

Alldeles strax ska jag klippa mig. Klockan 14:30. I timrå. Det kommer kosta ungefär 310 kronor, plus/minus eventuell schamponering (fast jag tvättade ju håret inatt så det borde inte behövas kan man tycka. Men men).

Det är första gången på många många år som jag klipper mig i Sundsvallstrakten, om man inte räknar att mamma klippte mig hemma i köket för typ 3,5 år sedan eller så. Vill göra nåt nytt. Snagg? Lugg? Kort-kort-kort? Nej, både alternativ ett och tre går fetbort kan jag lova. Däremot är jag liiiiiite sugen på nåt lugg-aktigt, även om det så bara är nåt uppklippt-sneluggs-aktigt.

Jag kommer säkert ångra mig om jag gör nåt lugg-aktigt. Det har jag gjort förr om åren. Men what the hell. Det växer ut. Och nu är hösten här så då kan man ha mössa på sig jämt om det skulle krisa. Jag har en jättefin modomössa.


Nej, så kommer jag ju inte se ut. Det var mest bara en tanke till mig själv. Det är mer lugg ett än lugg tre jag är ute efter OM jag nu väljer att ha lugg. Den som lever får se, det är allt jag har att säga. Sen får frisörskan säga sitt om resten.

Nu jag åka ska.
Bajbaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0