Rösten har kommit tillbaka

Det är fullt av i-landsproblem i mitt liv. Det är sånt man får leva med. Ungefär som att jag igår tappade röst och allt vad tonläge heter. Det är fruktansvärt att höra sig själv försöka sjunga när varenda ton hamnar helt fel, men samtidigt är det lite småkul med, så dåligt kan jag inte ens sjunga när jag försöker annars... :P Nu har iaf rösten och ton"säkerheten" återkommit, och det känns ju skönt. Fast man kanske inte ska överanstränga rösten ändå, men det är svårt att vara tyst när man lyssnar på bra musik.

Kom på förut att ja inte har städat bort allt efter födelsedagen. Ballongerna är borta sen tidigare, katterna roade sig kungligt med att jaga efter dem och smälla dem en efter en. Så nu har turen kommit till serpentinerna. Kapten, aka Tjockis var dock helt nöjd med att bara snurra in sig och sen lägga sig och sova. Aja, alla sätt är bra som det så fint heter.

Annars har irritationen varit hög ikväll. Som de flesta av er säkert vet så fick jag en diskmaskin i födelsedagspresent av min älskade familj. Den blev dock inte inkopplad direkt, utan den har stått på mitt köksbord sedan dess. Ikväll flög fan i mig, och jag tänkte att nu ska den bannemig kopplas in. Men innan (som tur var) jag började kånka och bära på den, så slog det mig att den verkar vara ganska hög i förhållande till höjden mellan diskbänk och skåp. Så jag mätte. Och tror du inte på själva FAN att jag hade rätt. Det sitter dels en trälist nedanför skåpen, och gömd bakom den listen så sitter en lång jäkla lampa. Needless to say, båda dessa faktorer gör att min efterlängtade diskmaskin inte får plats på diskbänken. Jävlar vad less jag blev när jag insåg det. Slog nog september-rekord i svordomar, det kan jag lova.

Annars har kvällen varit helt okej. Lite seg i huvudet och lite ont i nacken, men det uppvägdes av trevligt chattsällskap på msn plus att pannkakan ringde och surrade om sin tvådagarsvistelse i stockholm. Bajs i duschen på vandrarhemmet. UUUUUUUUUUUUUUUSCH!

Aja. Nu ska jag nog ta och skriva veckans "Vecka 6"-inlägg, om inspirationen slår mig, vill säga.
Annars - godnatt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

går det inte o göra nåt så man kan koppla in den under diskbänken då? Koppla avloppsvattnet direkt till röret osv.

2011-09-21 @ 16:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0