Succé!

Okej, man ska inte tro att man är nån, alla känner väl till Jantelagen, men trots det måste jag väl få säga att jag tycker att det gick sjuuuuukt bra idag! Lite småmissar, men det var nog bara jag som märkte det tror jag. Största missen, som inte märktes alls om man inte visste om det, var att både jag och kantorn missade sticket i Carola-låten. Hahaha. Fail. Men å andra sidan var det ju bra att vi missade det båda två... Så då märktes det ju faktiskt inte :) Men förutom det så kändes det riktigt, riktigt bra.

Mamma var på plats och tittade iaf. Såg även skymten av en "ytlig bekant", men han försvann efter första låten pga andra planer för dagen. Men det var kul att någon tittade förbi! Annars var det sjukt klent med folk i kyrkan. Förutom mamma så var det sju personer i publiken. Jättetråkigt. Hade hoppats att någon i bekantskapskretsen skulle släpa sig upp ur sängen, men jag är väl medveten om att kyrkobesök inte står högt upp på prioritetslistan för de allra flesta jag känner, så jag hade egentligen inte väntat mig det heller :)

Mamma hade med sig Leifs inspelningsmojäng, så alla låtarna finns på mp3 i min dator. Skitnöjd. Däremot så har jag inte lagt upp dem nånstans, för jag har ärligt talat inte lust att göra nån "bildspels-video" och lägga upp på youtube bara för att få ljudet. Får se om jag hittar nån lösning.

Men å andra sidan, det är kanske ingen som är intresserad av att höra det heller...!

Hursomhelst.
Frampå eftermiddagen så kom moster Eva, kusin Clara, moster Lena, mamma, syster och Evelin hit för att fira födelsedag. (Pannkakan tolkade det som att det innebär att jag nu fyllt även 28 och att även jag borde börja åldersnoja. I say no!) Det var hemskt trevligt som vanligt. Jag bjöd återigen på fika, fast den här gången blev det köpetårta för jag orkade inte göra någon ny faktiskt.

Och Emma då. Som konstaterat att hon inte skulle ha nåt fika:

Hon fikade minsann precis lika mycket, om inte mer, som alla andra :P Hon fick dessutom med sig ett lass morotskaka hem. Så nu är det faktiskt nästan tomt på hembakat i frysen! Super. Jag ska ju ha ljusparty i slutet av månaden dock, så då blir det till att baka mer!

Nu orkar jag nog inte skriva nåt mer. Är sjukt trött efter dagen, hur trevligt den än har varit. Tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på Glee, det känns lagom ansträngande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0