Vecka 41 - Musik

Ny vecka, nytt tema. Vecka 6 is the grej! Denna vecka handlar det om musik. Och för att sparka igång oss fick man den här texten:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sex i musik • Sexig musik • Musik att ha
sex till • "Play it, Sam"• Musik att vara kär till
och musik att göra slut till • Musik att bli kåt
av och musik som kalldusch • "Kom liljor och
akvileja" • Lidelsefulla röster och konsten att
döda radiostjärnor med video • Att bli avtänd
av någons musiksmak • text & musik
• YouTube & Spotify
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Som många av er redan vet så är jag ganska musikberoende. Jag lyssnar så gott som jämt på musik. När jag kör bil, när jag städar, när jag diskar, när jag viker tvätt, gärna när jag duschar, när jag motionerar och så vidare. Notera nu gärna att alla ovanstående aktiviteter är sådana som i mesta möjliga mån görs solo. Jag kan nämligen inte koncentrera mig på vad folk säger eller gör, om jag lyssnar på musik samtidigt.

Så, nu kan ni ju ganska lätt lista ut min inställning till att ha musik i bakgrunden när jag ska ha sex. Går ICKE! Det spelar ingen roll om det är instrumentalt eller med text. Jag kan helt enkelt inte fokusera på sexet till 100%. Eller, okej. Om det är en karl som v-e-r-k-l-i-g-e-n vet vad han gör, då går det (höhöhö, did you see what I did there?). Så när det kommer till sex och musik så håller jag de gärna åtskilda. Så länge det inte är musik som handlar om sex då, för det funkar. Ibland. Det finns bra och dåliga exempel på sexmusik. För er skull har jag gjort en spellista till Spotify med diverse låtar som har snusk-anknytning.

Jag kallar den:
Snusklistan
Kort och gott. Lite nytt, lite gammalt. Lite bra, lite heluselt. Men allt är mer eller mindre snuskigt.

Men om man nu vill ha sex till musik. Ska det vara musik kopplat till vad man vill ha för sex? Alltså, lite soft "hissmusik" till en vilosam älskog fullt av hångel och lätta smekningar, eller kanske lite Enigma-inspirerat för tantrasexet med rökelse och kamasutra-experiment? Eller varför inte plocka fram lite hårdrock när det är dags för handklovarna, ögonbindeln och klädnyporna, eller köra lite Barry White bara för att komma i någon slags stämning what-so-ever? Och en annan sak: Är det musikvalet som styr sexinriktningen (förutsatt att det finns nåt slags samband) eller är det suget efter ett visst slags sex som styr valet av musik?

Ja, jag generaliserar som vanligt, men jag är faktiskt lite nyfiken på hur folk resonerar. Eller är det bara för att ha nåt "brus" i bakgrunden? Personligen så föredrar jag i så fall andetag och stönanden, och som en vän uttryckte det, ljuden man skapar tillsammans... Men det är ju jag det...!

Bild från Google

 

Btw 1. Stor fet diss till blogg.se som inte låter mig fästa bilder i höger- eller vänsterkant idag?! Va fasen är fel? Har testat i både chrome, IE och FF men samma fel på alla tre ställena så då måste det ju vara blogg.se som är felande. Därför har jag inte med min traditionella Vecka 6-bild den här veckan. Förhoppningsvis ordnar det till sig framöver...


Btw 2. Om ni kommer på fler låtar som borde finnas i Snusklistan så kommentera gärna :) Vore kul att fylla på den ännu mer :P

Kommentarer
Postat av: Emma

Finns en låt som heter " varför är det så skönt att knulla bakifrån ". Hehe.. Låter som bo kaspers sedan hajar man till när man börjar lyssna på texten ;)

2011-10-13 @ 16:05:02
Postat av: Erika

Hahah klockren! Ska självklart finnas med på listan :)

2011-10-13 @ 18:19:04
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Isabelle

This is hardcore med Pulp! Kan nästan inte bli mer sex!

2011-10-13 @ 22:24:07
URL: http://bortkastat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0