Vecka 38 - Ställningar


Veckans ämne i Vecka 6 är Ställningar. När jag först läste ämnet så funderade jag lite på vad jag ville skriva om. Jag började först rabbla upp en massa ställningar för mig själv. Betygsätta dem efter personlig smak? Nej, för personligt. Bara räkna upp dem för att se hur många jag kunde komma på? Nej, för tråkigt.

Jag kom helt enkelt inte på nån bra vinkling.

Men sen tänkte jag på det här med hästmänniskor, ridning och ridställningen. Jag har väldigt svårt att tänka mig att jag är ett undantagsfall, och det har ju garanterat även att göra med vilka "kretsar" man rör sig i, men det har många gånger hänt att man berättat att man är en hästtjej, och otrooooligt många gånger fått tillbaka nåt i stil med; "Höhö, gillar du att rida nåt mer än hästar då?" eller "Då är du ju säkert bra på att rida annat med", eller klassikern "Du kan få rida på mig om du vill".

Allvarligt talat grabbar, variation?! Det kanske var kul första gångerna man hörde det, men efter en sisådär 100 gånger med samma replik (i olika utföranden) så är det ganska lätt att hålla sig för skratt.

Jag tror faktiskt inte att det har nåt samband. Jag menar, huruvida man gillar ridställningen eller inte bara för att man är hästtjej. Eller för den sakens skull, att det skulle finnas nåt slags likhetstecken mellan att vara bra på att rida hästar eller att rida killar. Det är nämligen en viss skillnad i teknik! (Tycker åtminstone jag).

Och en annan sak; personer som har hundar - får de frågan om de gillar doggystyle? Jag bara undrar.

Men för att spinna vidare på ämnet Ställningar så tänkte jag även på en annan sak. Det finns en uppsjö av olika ställningar, många har man gjort, många vill man kanske prova, och många vill, eller KAN, man under inga omständigheter prova. Fast det som jag egentligen funderade på, var hur det "fungerar" hos par som varit tillsammans bra länge. Hur mkt varierar man sig då, när det gäller att testa olika ställningar? Jag vet ju hur JAG fungerar (och det tänker jag inte gå på i nu, haha), jag tänker mer på par som varit tillsammans i 5 år, kanske 10 år, 20 år, eller ännu längre. Hur mkt varierar man ställningarna då?

Är det missionären en vecka, bakifrån veckan därpå, ridning vecka tre och skeden vecka fyra, och sedan börja om? Kanske lite oralsex om andan faller på? Jag kan tänka mig två olika scenarion. Det första är ett par som kör missionären-sex nån gång i månaden "bara för att". Det andra är det där experimenterande paret som provar allt från kamasutra till gruppsex. Needless to say att jag tror att par nummer två provar fler ställningar än par nummer ett.

Ja, jag fattar att det finns massa varianter mellan dessa två "extrema" exempel, men det var de första bilderna som kom in i huvudet när jag tänkte på det.

Hade jag haft det tekniska kunnandet så hade jag velat lägga ut en omröstning om vilken eran favoritställning är, bara för kul. För jag tror inte att någon kommer svara på en sån fråga i kommentarsfältet - men what the hell, jag ger det ett försök:


Du får självklart vara anonym, men skriv gärna kön åtminstone.

Aja. Osammanhängande och ointressant inlägg kanske. Men jag skrev ju åtminstone nåt! :)

Kommentarer
Postat av: Tjej

Bakifrån och missionären är bäst!

2011-09-21 @ 10:21:24
Postat av: Cowboy

Man 34. Bakifrån och tjejen rider gillar jag.

2011-09-21 @ 11:11:00
Postat av: J

Jag gillar att ligga ner på mage med rumpan upp och honom ovanpå mig, och skeden.

2011-09-21 @ 13:03:32
Postat av: Alexandra

Att rida, förutom då jag är trött för då är det bättre att skeda.

2011-09-21 @ 19:49:29
URL: http://henrystories.blogg.se/
Postat av: Madelene

Bakifrån.. eller ställningar där han kan komma djupt i mig... finns inte mkt skönare...

2011-09-21 @ 22:44:35
Postat av: Jörgen

2011-09-21 @ 23:15:16
Postat av: Jörgen

Va fan, det beror ju på humör och partner.. 69:an är ju kung precis som både missionären och doggy! Som sagt beror på tillfälle, humör och partner..

2011-09-21 @ 23:16:50
Postat av: Tjej

Bakifrån med mannens händer i ett stadigt tag om höften, eller ett stadigt tag i håret. Men jag håller med Jörgen om att det beror mycket på humör och partner.

2011-09-22 @ 17:49:49
Postat av: Toolman

Då hon rider är skönt. Då får jag vila och bara se och njuta av hennes kropp. Både fysiskt och visuellt. Jag menar att de flesta ställningar bygger ju på att killen är den som arbetar. Sen älskar jag att gå ner oralt på henne MEN,,, ingen ställning ät bra utan variation.

2011-10-04 @ 02:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0